CondoleancesOp 1 april 2010 is het Condoleance register van Pascal Triep opgeheven. Hier kunt u de oude condoleances doorlezen.


waarom... waarom is het ons niet gegeven, dat jij kon blijven in dit leven. waarom doet het toch zon pijn dat jij niet meer bij ons kan zijn. waarom kreeg jij niet de kans op een gelukkig bestaan, en moest jij voortijdig van ons gaan. het waarom zullen wij misschien nooit weten, maar we zullen je nooit vergeten. de herinnering aan jou is fijn, en ook de gedachte dat we ooit weer samen zullen zijn.
Rita, 22 maart 2010

Aan ieder leven is een grens gesteld Ooit gaat er in ons lichaam iets kapot, Wij worden door een ongeluk geveld Ofwel door ziekte of natuurgeweld Of hoe dan ook, er wacht een treurig slot Hetgeen bepaald wordt door het blinde lot Dat naar men zegt voor alle mensen geldt Of misschien ook wel door de wil van God. Maar daarentegen is het ongehoord Wanneer door toedoen van de eigen soort Op onze gemeenschappelijke aarde In strijd met alle menselijke waarden Een dierbaar iemand zomaar wordt vermoord Dat kunnen nabestaanden niet aanvaarden.
Mama, 13 maart 2010
  • Volgende Pagina
  • foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5